FAQ Miten ostaa lippuja härkätaistelun

 

Miten ostaa lippuja härkätaistelun
Tämä on perus opas siitä, miten ostaa lippuja härkätaistelun, kun meidän 30 vuotta kokemusta . Nämä ovatUsein kysyttyjä kysymyksiä ( FAQ )

1. Wich onparas tapa varata lippuni vartenhärkätaistelu ? 
Paras tapa on varataliput meille , muutamia viikkoja tai muutamia kuukausia ennen taistelua . Liput odottaa sinua Teyci's toimistossa samana päivänähärkätaistelu , mistä 11:00 astialustataistelu

2. Ovatko liput yhdessä ?
 Kaikki liput ovat numeroitu , on osoitettu paikkaa. Kaikki lippujen varaus samassa järjestyksessä linjan aina yhdessä . Jos voit valita , sillä Exemple , 20 liput yhdellä rivillä ,20 liput on yhdessä . Jos varaat 20 lippuja separatelly , he voivat olla yhdessä tai ei .

3. Mitä " Sombra " , " Sol " , " Sol / Sombra " ja Tendido tarkoittaa? 
Sombra tarkoittaa Shade , Sol tarkoittaa Sunny § , Sol / Sombra onpieni osahärkätaisteluareena , puoli Sun , puoli varjossa . Tendido on nimi sopivimman rivit ( riippuen härkätaisteluareena , alkaen 1. krs Rivin 10 tai 20 tai enemmän) .

4. Useimmat taistelut alkavat klo 19:00 PM . Pitäisikö minun varata lippuja aurinkoisessa osassa ? 
Aurinko on lämmitystendidos koko päivän . Touko-elokuussa , voit ollaaurinkoinen osiossa 40 ° tai enemmän . Lapsille tai ikäihmiset , varaus liput varjossa ( sombra ) on erittäin suositeltavaa .

5. Onko VIP-liput ? 
Kyllä , niitä kutsutaan Barreras ( Front Row ) , Contrabarreras (toinen Front Row ) , ja Delanteras Bajas (kolmas Front Row ) . Ole hyvä älä harkita lippujaSol VIP-liput . Ne eivät ole.

6. Milloinkausi alkaa Espanjassa? 
Kausi alkaa maaliskuun puolivälissä ja päättyy lokakuun puolivälissä .

7. Mihin aikaanhärkätaisteluissa alkaa ?
Alkuhärkätaistelu määräytyytuntia auringonvaloa , ja vahvistaaPlaza joitakin viikkoja ennen jokaista juhla. Normaalisti härkätaisteluissa alkaa klo 17.00 maaliskuussa vähitellen alkaa myöhemmin , saakka 19:00 kesällä , ja alkaa noin 17:30 syksyllä .

8. Mikä on" novillada " tai " corrida de novillos " ?
Novillada tai corrida de novillos onkoulutus taistelu ,härkätaistelu välillä nuorten sonnien ja matadors jotka eivät ole vielä tullut täysin pätevä . Hinnat ovat noin puolet normaalin härkätaisteluista . Madrid he silti herättää paljon jännitystä . Jos arenot perehtynyt härkätaistelun , voit willnot nähdä eron .

9. Voivatko lapset käyväthärkätaistelu ?
Kyllä , niin kauan kuin ne ovat aikuisten seurassa . Ei ole erityisiä hinnat lapsille .

10. Kuinka kauanhärkätaistelu kestää? 
Härkätaistelu voi kestää puolitoista kaksi ja puoli tuntia ( 1 ½ - 2 ½ tuntia ) .

11. Mitä tapahtuu, jos sataa ? 
Härkätaistelu voi vielä tapahtua , jos sataa . Vain siinä tapauksessa kovaa , jatkuva sade se peruutetaan . Jos se keskeytetään ennenalkua kyseisen päivän härkätaistelu , asiakkaat aina saada takaisinlipun hintakunkin sijainti , tehdään toimittamalla liput suoraanhärkätaisteluareena . Jos he keskeyttäähärkätaistelu kun se on jo alkanut ( vaikka vain yksi sonni on taistellut ) , ei ole mahdollisuutta palautukseen . Alle1% härkätaisteluista ovat keskeytetty, koskasade .

12. Voinko tulla jälkeenhärkätaistelu on jo alkanut ? 
Kyllä , mutta vain välillä tauoilla sonneja. 

13. Voinko ottaa kuvia ? 
Kyllä , ei ole rajoituksia valokuvaukseen .

14. Kuinka paljon etukäteen olisi lippuja ostaa ?
Nykyistä aiemmin ostat lippuja , sitä suurempi mahdollisuus valitaparhaat paikat .

konekääntäminen

 


					
Your cart is currently empty